• De Heuvel 17, 3600 Genk
  • 089/303819
  • alg.dakwerken@skynet.be

Duurzame en verzorgde afwerking van uw dak en gevel in aluminium

Een dak en gevel in aluminium door een vakman geplaatst

Aluminium tegels op hellende daken of als gevelbekleding

Een dak en gevel in aluminium

Waarom een aluminium dak en gevelbekleding door Algemene Dakwerken Vallé?

Leggen van een aluminium dak en gevelbekleding

Algemene Dakwerken Vallé is een geregistreerd aannemer en gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium daken en aluminium gevelbekleding. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van aluminium daken en aluminium gevelbekleding.

Zink als dakbedekking of als gevelbekleding

Wij kunnen voor U een zinken dak plaatsen op elke hellend dak, maar ook als gevelbekleding en op dakkapellen. We zorgen ervoor dat de zinkplaten perfect laten aansluiten, zodat uw dak steeds waterdicht is. Ook de aansluiting op de dakgoten behoort tot de werken die we met de grootste zorg uitvoeren.

Geregistreerd aannemer

Als geregistreerd aannemer voor het aanleggen van aluminium gevelbekleding besteed Algemene Dakwerken Vallé veel aandacht voor kwaliteit, zowel voor de renovatie van uw dak en gevel met aluminiumplaten als voor nieuwbouw. Al onze dakwerken met aluminium worden uitgevoerd door ervaren vaklui. Wij staan bekend om de verzorgde afwerking van aluminiumdaken en gevelbekleding met aluminium.

Garantiecertificaat van 10 jaar

Wij overhandigen u een schriftelijk garantiecertificaat van 10 jaar voor aluminium als dak- en gevelbedekkingen. Daarom zorgen wij ervoor dat de gebruikte aluminiumplaten van topkwaliteit zijn en leggen we de aluminiumplaten met de grootste zorg bij het vernieuwen van uw dak en/of gevel.

Gratis offerte

We stellen graag een gratis offerte op voor het leggen van een aluminium dak en gevelbekleding en eventueel ook de isolatie van het dak. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om mogelijkheden en prijzen te bespreken. Wij komen graag bij u langs voor opmeting en het opstellen van een gratis offerte.


Contact

Aluminium gevelbekleding

Aluminium gevelbekleding

Aluminium gevelbekleding met raam

Aluminium gevelbekleding met raam

Aluminium gevelbekleding showroom

Aluminium gevelbekleding showroom